Bolt torquing & tensioning

Bolt torquing & tensioning

Bolt torquing & tensioning:
Vastzetten, losmaken en controleren van boutverbindingen is cruciaal voor het goed functioneren van uw machine. Onze gecertificeerde monteurs kunnen deze werkzaamheden voor u verzorgen met behulp van de gecertificeerde gereedschappen die wij hiervoor beschikbaar hebben. Of het nu gaat om kranen, afsluitflenzen, bruggen en sluizen of windmolens op zee. In binnen of buitenland, op land of op zee. Onze specialisten zijn u graag van dienst.

Engineering boutverbindingen:
Het op de juiste manier ontwerpen van de juiste bout of anker verbinding is een specialisme op zichzelf. Bout/anker diameter, type anker/bout, lengte van de verbinding, flens dikte, ringen, afstandbussen, ankerplaten in de beton. Het zijn allemaal zaken die van groot belang zijn om een goed functionerende, duurzame en betaalbare verbinding tot stand te brengen.  Wij helpen u hier graag bij.

Tools huren/kopen:
Indien u de tensioning werkzaamheden op den duur zelf uit wilt voeren voorzien wij ook in de mogelijkheid om de gereedschappen van ons te huren. Aankoop van dergelijke gereedschappen via ons  is ook mogelijk. Mbt verhuur en aankoop van de gereedschappen hebben wij contracten afgesloten met onze leveranciers. Ook de cursus en certificering mbt het werken met deze gereedschappen wordt met enige regelmaat als extra service bij ons in de werkplaats gegeven.

 

1.5B 1.5A