Algemeen

Rotterdam Ship Service (RSS) is een 24/7 service bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in huis. Onze dienstverlening bestaat voornamelijk uit:

Service: technische ondersteuning, engineering, constructie werk, onderhoud, inspecties en reparaties
Service Scheepsluiken: service, onderhoud, inspecties en reparaties aan alle typen en merken
Service Kranen: onderhoud, service, inspecties, reparaties en keuringen
Cilinders: overhalen van cilinders en levering van nieuwe cilinders
Componenten: voorraad tbv reserveonderdelen, reparatie en overhalen
Tensioning: gecertificeerd aantrekken en controleren van boutverbindingen, verhuur en verkoop van gereedschappen

RSS is een zelfstandig en onafhankelijk bedrijf. Mede door deze onafhankelijkheid hebben we uitstekende contacten met diverse fabrikanten welke ons dan ook regelmatig inzetten als verlengstuk van hun eigen organisatie. Onze mensen worden bijgeschoold op de specifieke kenmerken van het product van een dergelijke klant. Mede hierdoor kunnen met alle systemen uit de voeten ongeacht type of merk.

RSS is de initiator van het Maritime Equipment Solutions netwerk. Dit internationale samenwerkingsverband van service bedrijven maakt dat wij overal ter wereld snel een specialist ter plaatse kunnen hebben. Het vergroot de aanwezige kennis, ervaring en mogelijkheden waardoor we u nog beter van dienst kunnen zijn.

RSS werkt met een groep goed gemotiveerde en zeer gedreven medewerkers en partners. Onze visie is: “uw probleem is onze uitdaging”.  We beschikken over een uitgebreid service netwerk zodat we u overal ter wereld van dienst kunnen zijn.